Νέα επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου – Συνελήφθησαν Ρομά που εξαπατούσαν ηλικιωμένους!

Νέα επιτυχία σημείωσε το Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου καθώς εντόπισε και συνέλαβε δύο κακοποιούς, οι οποίοι παραπλανούσαν και έκλεβαν ηλικιωμένους πολίτες, υποδυόμενοι τους υπαλλήλους του Δήμου.

Οι δύο Ρομά, με το πρόσχημα ότι μοιράζουν δωρεάν φρούτα και άλλα τρόφιμα από τον Δήμο Ζωγράφου, έπειθαν τους ηλικιωμένους να ανοίγουν τις πόρτες των σπιτιών τους και στη συνέχεια ενώ τους απασχολούσαν, έκλεβαν χρήματα και τιμαλφή.

Οι δράστες συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου μετά από καταγγελίες και παρακολούθηση.

Επίσης, υπάρχουν καταγγελίες για άγνωστη γυναίκα η οποία κυκλοφορεί με Ι.Χ. αυτοκίνητο στους δρόμους της περιοχής και προσφέρεται δήθεν να μεταφέρει κυρίως ηλικιωμένους στον προορισμό τους με σκοπό τη ληστεία.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ζωγράφου για οποιαδήποτε κοινωνική δράση, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η υπηρεσία «Είμαστε Δίπλα σου» κ.ά., ενημερώνει επίσημα για τον τόπο, τον χρόνο και τον τρόπο υλοποίησης κατόπιν συνεννόησης και διαδικασιών στα γραφεία των υπηρεσιών του από υπαλλήλους του οι οποίοι έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά ταυτότητας.

Οι δημότες Ζωγράφου καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην παρασύρονται από τέτοιου είδους παραπλανητικές προσεγγίσεις από αγνώστους. Το Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου συστήνει σε όποιον έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιου είδους περιστατικά, να καλεί αμέσως στο τηλέφωνο 210- 7773482.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.