Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας από τον Δήμο Ζωγράφου – Η γνώμη σας μετράει!

Ο Δήμος Ζωγράφου έχοντας θέσει ως στρατηγική κατεύθυνση την υλοποίηση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων με σεβασμό στις βασικές αρχές της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και οδικής ασφάλειας, προωθεί την υλοποίηση στρατηγικού σχεδίου για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα. Στόχος της διαδικασίας είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας του Δήμου, η βελτίωση της ασφάλειας, των περιβαλλοντικών συνθηκών της πόλης καθώς και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της οικονομικής αποδοτικότητας των μεταφορών, ανθρώπων και εμπορευμάτων.

Βασική αρχή των ΣΒΑΚ είναι η συμμετοχικότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων, κατοίκων και επαγγελματιών. Σε αυτά τα πλαίσια, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη διαδικασία,   συμπληρώνοντας τα εξειδικευμένα ερωτηματολόγια, να καταθέσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας, τις ιδέες σας για μια καλύτερη πόλη, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://zografoumobility.wixsite.com/svak  

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.