ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ&πληροφορίες «Zografounews» : ΑΥΤΗ είναι η 35χρονη, κάτοικος Ζωγράφου, με καταγωγή από τον Σταθά Αιτωλοακαρνανίας που φέρεται να πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα – Τι λέει ο σύντροφός της!

Η 35χρονη Ε. εργάζεται ως γραμματέας σε δικηγορική εταιρεία κοντά στον τόπο εργασίας της Ιωάννας και τα τελευταία πέντε χρόνια είναι κάτοικος Ζωγράφου (Αβύδου – Άνω Ιλίσια).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει το θύμα. Σημειώνεται πως η 35χρονη δεν ήταν αρχικά στην πρώτη 5άδα υπόπτων αλλά βρισκόταν στον «χάρτη» του ευρύτερου κύκλου των ερευνών.

Οι αστυνομικοί από την χαρτογράφηση των δρομολογίων που φέρεται να ακολούθησε η 35χρονη, Καλλιθέα-Συγγρού- Κέντρο Αθήνας-Παγκράτι-Ζωγράφου, είχαν καθαρότερες εικόνες της «μαυροντυμένης» γυναίκας. Ένα ακόμη ισχυρό στοιχείο, μετά τις επικοινωνίες της τηλεκάρτας, ήταν το γεγονός πως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου είχε προκύψει πως το προσωπικό κινητό της βασικής υπόπτου ήταν κλειστό για ώρες στα επίμαχα χρονικά διαστήματα που είχαν καταγραφεί οι «πρόβες» και η επίθεση.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση προσέγγισαν και τον σύντροφο της 35χρονης, ο οποίος αποτέλεσε στο δικό της μυαλό την αφορμή της αναίτιας, όπως αποδεικνύεται, ερωτικής αντιζηλίας με την Ιωάννα. Ο νεαρός δικηγόρος που ασχολείται με θέματα μεταναστών φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:

«Της είχα εξηγήσει ότι δεν βλέπω την σχέση μας σοβαρά. Εκείνη ονειροπολούσε και νόμιζε ότι θα παντρευτούμε. Όταν έκανα αίτημα φιλίας στην Ιωάννα στο facebook, εξοργίστηκε. Ζήλευε και νόμιζε ότι λόγω της Ιωάννας δεν προχωρούσε η σχέση μας. Όλα όμως ήταν στο μυαλό της, δεν είχα κάνει κάτι με την Ιωάννα».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο γυναίκες έχουν κοινή καταγωγή από χωριά της Αιτωλοακαρνανίας -η κατηγορούμενη ως δράστιδα κατάγεται από τον Σταθά και η Ιωάννα από το Λουτρό- και μάλιστα γνωρίζονταν καθώς μέλος της οικογένειας της Ιωάννας είχε παντρέψει πρόσωπο της οικογένειας της 35χρονης. Ο γάμος φέρεται να έχει γίνει πριν από ένα χρόνο στην Αιτωλοακαρνανία όπου οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «zografounews» πριν δέκα περίπου μέρες η 35 χρονη πήγε στο χωριό της στον Σταθά Αιτωλοακαρνανίας για να περάσει δύο τρεις μέρες χαλάρωσης. Εκεί σύμφωνα με συγχωριανούς ήταν χαρούμενη και διασκέδασε με την ψυχή της σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.