Παγκράτι: «Πατείς με, πατώ σε» στην πλατεία Βαρνάβα! Ουρές και πολυκοσμία για ένα take away ποτό! – Δείτε βίντεο

Μερίδα πολιτών, από τους πιο νέους έως τους πιο μεγάλους σε ηλικία, συμπεριφέρεται σα να έχει εξαλειφθεί πλήρως ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού, αδιαφορώντας για τυχόν συνέπειες που μπορεί να μας οδηγήσουν ξανά στο lockdown.

Στο Παγκράτι για take away κοκτέιλ στα χάρτινα ποτήρια

Μπορεί οι υποκινούμενοι από πολιτικά κόμματα από το χώρο της άκρας σριστεράς νεαροί να εγκατέλειψαν την δημοφιλή πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, ωστόσο και χθες παρατηρήθηκε κοσμοπλημμύρα.

«Βρέθηκε κόσμος που ανέβηκε από τον Πειραιά για να αράξει στη πλατεία με ένα ποτό ή μια μπύρα κουτάκι στο χέρι» λέει στο protothema.gr, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την εικόνα που παρουσιάζει η πλατεία Βαρνάβα τις τελευταίες μέρες.

«Η προβολή της από τα μέσα ενημέρωσης για τους λάθος δυστυχώς λόγους, δεν λειτούργησε αποτρεπτικά για τον κόσμο, αντίθετα, έφερε ακόμη περισσότερο κόσμο στη πλατεία, από περιέργεια και μόνο» προσθέτει.

Οι κάτοικοι απορούν γιατί δεν επεμβαίνει η Αστυνομία, τονίζοντας ότι κατά την διάρκεια της καραντίνας υπήρχε σχεδόν μόνιμη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων ενώ μετά την άρση των μέτρων, δεν έχει περάσει ούτε ένα περιπολικό για να ελέγξει. Η πλατεία Βαρνάβα, κρυμμένη κάπου ανάμεσα στο Μετς και στο κεντρικό Παγκράτι, μπορεί να έχει κερδίσει τους νέους με τα μαγαζιά και τον κόσμο της, όμως στο ίδιο μέρος, συχνάζουν και αρκετοί ηλικιωμένοι που αναγκαστικά συγχρωτίζονται με το υπόλοιπο πλήθος.

Δείτε βίντεο από την πλατεία Βαρνάβα το βράδυ του Σαββάτου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.