Παράδοση τροφίμων στον Δήμο Ζωγράφου από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδικών Σταθμών κ.Ρένα Χαλκιαδάκη παρέλαβαν από το περιφερειακό τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ζωγράφου, τα τρόφιμα που συγκέντρωσε ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα.

Στα γραφεία του  περιφερειακού τμήματος υποδέχθηκε τη δημοτική αρχή εκ μέρους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο κ.Αγγελος Γαζέτας, ενώ στην παράδοση παρευρισκόταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου, κ.Δήμος Μπουλούκος.

Ο κ. Βασίλης Θώδας με την κ. Ρένα Χαλκιαδάκη ευχαρίστησαν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την προσφορά του και ζήτησαν από τον κ.Γαζέτα να μεταφέρει τις ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη του παραρτήματος Ζωγράφου που παρά τις δύσκολες ημέρες, εξασφάλισαν μία τόσο γενναιόδωρη προσφορά.

Τα τρόφιμα μεταφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου και θα διατεθούν άμεσα σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.