Δήμος Ζωγράφου: Στα… «κάγκελα» οι κάτοικοι! «Σκουπίδια – μπάζα, πάρκινγκ και σκοτάδι! Ακούει κανείς; – Σηκώστε επιτέλους τα τηλέφωνα!!!» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την επιστολή που μας έστειλε δημότης – αναγνώστης στο «zografounews»: 

«Παίρνουμε τηλέφωνο στον δήμο για τα σκουπίδια που κοντεύουν να μας πνίξουν και δεν υπάρχει κανείς υπάλληλος να μιλήσεις και να σε εξυπηρετήσει. Και αν τυχόν και στο σηκώσουνε στο κλείνουνε στην μούρη γιατί έτσι γουστάρουνε. Εξουσία είναι ότι θέλουν κάνουν. Γιατί να ακούσουν τον πολίτη; Με τα πάρκινγκ στου Ζωγράφου τι γίνεται; Ο κύριος «ΜΑΞΙΑΔΗΖ» που διόρισε ο κ. Θώδας έχει να μας πει κάτι; Ο κ.Λεωνίδας Κουφός ακούει;

Γιατί εδώ και ένα μήνα περίπου δεν υπάρχει πόρτα στο πάρκινγκ Μακρυγιάννη και Ιοκάστης; Αυξήσεις ξέρουν να ζητούν; Πραγματικά είναι να απορείς ορισμένες φορές.Πριν κανά μήνα μέχρι και έξω από το Δημαρχείο είχε σκουπίδια. Οι δρόμοι βρωμάνε. Είμαστε μακράν ένας από τους πιο βρώμικους δήμους της Αττικής. Αλλά ξέχασα είναι νωρίς ακόμη για να δούμε έργα. Να περιμένουμε να φτάσει το καλοκαίρι καλύτερα για να βρωμίσουμε εντελώς να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε… Τι να πεις! Στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης, λίγα μέτρα από τη μπάρα κοντά στο περίπτερο βρωμάει ο τόπος από τα σκουπίδια.  Δημοσιεύεστε σας παρακαλώ μπας και το δει κάποιος από τους υπεύθυνους και ασχοληθεί αλλά δεν βλέπουμε να ιδρώνει το αυτί κανενός! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!

Επίσης συμπληρωματικά θα ήθελα να ρωτήσω αν οι εργασίες φυσικού αερίου που γίνονται στην Αγίας Ελένης είναι και για τους πολίτες ή μόνο για τα πανεπιστήμια και τα σχολεία. Σας ευχαριστώ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΔΗΜΟΤΗΣ 

Κάνοντας ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο και στα σόσιαλ μίντια εντοπίσαμε αρκετά παράπονα δημοτών που τα δημοσιεύουμε αυτούσια: 

Το «zografounews» θα δημοσιεύει όλα τα παράπονα και τις καταγγελίες των δημοτών, όπως και τις απαντήσεις – αν υπάρχουν – από τους αρμόδιους.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.