ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: «Τρομάξαμε να κλείσουμε προϋπολογισμό!» – Τι είπανε Θώδας – Καφατσάκη- Καραβίδας! (ΦΩΤΟ)

Ο κ. Δημήτρης Γιάννος, υπεύθυνος Οικονομικών του Δήμου, τόνισε στο δημοτικό συμβούλιο πως έπρεπε να γίνουν πολλές περικοπές δαπανών προκειμένου να ισοσκελιστούν τα έσοδα- έξοδα, για να στηριχθεί η αυξημένη μισθοδοσία των εργαζομένων που το κόστος της φθάνει τα 700 με 800.000 ευρώ!

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ανάμεσα στις περικοπές είναι το πλυντήριο των κάδων αλλά και η γραφική ύλη η δαπάνη της οποίας πέφτει από τις 200.000 ευρώ μόλις στις 5.000!

«Είναι ένας ρεαλιστικός προϋπολογισμός που παρά τις δυσκολίες έχει μέσα επενδύσεις για την ανάπτυξη της πόλης» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Θώδας.

» Το ταμείο του Δήμου δεν έχει έλλειμμα, αυτό για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις. Κι εμείς πέρυσι δυσκολευτήκαμε να καταρτίσουμε τον προϋπολογισμό για να εξισορροπήσουμε τα λογιστικά έσοδα με τα έξοδα. Τα οικονομικά του Δήμου μπορούν να αντέξουν το κόστος της έξτρα μισθοδοσίας των υπαλλήλων» είπε από την άλλη μεριά η πρώην δήμαρχος,Τίνα Καφατσάκη.

«Τα οικονομικά του Δήμου και τα έσοδα προέρχονται από τις πλάτες των κατοίκων του. Έχει εξαπολυθεί ένα φορομπηχτικό κυνήγι στα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά από κυβέρνηση και Δήμους» σχολίασε με τη σειρά του ο κ.Καραβίδας της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Δείτε επίσης: 

Eιδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.