Στο ΑΤ Ζωγράφου ο Βασίλης Θώδας μετά την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης, μια «ανάσα» από το 1ο και 19ο σχολείο, με στόχο να υπάρξουν θύματα!

Ενημέρωση του Δημάρχου Ζωγράφου για την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ΑΤ Ζωγράφου

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου προκειμένου να ενημερωθεί για την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε την Δευτέρα 16/12.

Σημειώνεται ότι η βόμβα, η οποία εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη, ήταν μεγάλης ισχύος, περιείχε καρφιά και είχε τοποθετηθεί απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα, πολύ κοντά στο 1ο και 19ο σχολείο Ζωγράφου, με στόχο να υπάρξουν θύματα, καθώς δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Ο κ. Θώδας, ο οποίος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα χθες, την ημέρα του συμβάντος, και σήμερα, πέραν της ενημέρωσης αντάλλαξε απόψεις για θέματα ασφαλείας με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένη Πάκο και τον γ.γ. Κωνσταντίνο Χύτα οι οποίοι επίσης έσπευσαν επιτόπου για να ενημερωθούν.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου έχει καταθέσει από την αρχή της θητείας του, τον Σεπτέμβριο, αίτημα στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.  για ενίσχυση σε προσωπικό και μέσα του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.