Συνεδριάζει την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζωγράφου! Δείτε τα θέματα συζήτησης!

Σας προσκαλούμε σε Τακτική  Συνεδρίαση (18η) του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο   την  ΠΕΜΠΤΗ   12   Δεκεμβρίου   2019 και  ώρα  20:00     με :

ΘΕΜΑTA    ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

 1. Ανακοινώσεις-Ερωτήσεις.
 2. 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ζωγράφου, οικ. έτους 2019.
 3. Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».
 4. Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης στο πρόγραμμα ΄΄ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ΄΄ στον άξονα προτεραιότητας ΄΄Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων΄΄ με τίτλο ΄΄Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας΄΄.
 5. Ορισμός υπευθύνου εκπροσώπου του Δήμου, ορισμός υπευθύνου εκπροσώπου από το Κέντρο Κοινότητας, έγκριση Νέου χώρου Διοίκησης και έγκριση Νέου χώρου Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση» με κωδικό ΟΠΣ5002212 .
 6. Κατανομή Δ’ χρηματικής εντολής οικ. έτους 2019 (93.130,09€) για τις Λειτουργικές Δαπάνες των Σχολείων.
 7. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2014 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζωγράφου.
 8. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2015 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζωγράφου.
 9. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2016 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζωγράφου
 10. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2017 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζωγράφου.
 11. Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2018 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζωγράφου,
 1. Λήψη απόφασης παραχώρησης σχολικών χώρων του 12ου Δημοτικού σχολείου Δήμου Ζωγράφου στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου και 8ου Δημοτικών Σχολείων, για δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020.
 2. Λήψη απόφασης παραχώρησης σχολικών χώρων του 8ου Δημοτικού σχολείου Δήμου Ζωγράφου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020.
 3. Λήψη απόφασης παραχώρησης σχολικών χώρων του 4ου Δημοτικού σχολείου Δήμου Ζωγράφου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020.
 4. Λήψη απόφασης παραχώρησης σχολικών χώρων του 4ου Γυμνασίου Δήμου Ζωγράφου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020.
 1. Λήψη απόφασης που αφορά σε «Ρύθμιση κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Ευρυνόμης». (Σχετ. η υπ’ αριθ. 84/2019 Απ.. Ε.Π.Ζ.)

 Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  ΜΠΟΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Δείτε επίσης:

Ο απίστευτος τσαμπουκάς, τα βρισίδια και η ΟΜΕΡΤΑ στον δήμο Ζωγράφου! Παρακαλούμε όλους τους δημότες να… (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.