ΝΤΟΥ σε πολυκατοικίες των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ από τα ΜΑΤ! Είχαν κρύψει πολεμοφόδια… Κουκουλοφόροι επιχείρησαν να ανέβουν στις ταράτσες! (φωτο&βιντεο)

Στους 20.000 εκτιμά τους διαδηλωτές η Αστυνομία: Σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΛΑΣ, περίπου 8.000 διαδήλωσαν με το μπλοκ του ΠΑΜΕ, στους 1.000 οι διαδηλωτές στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ και περίπου 11.000 στα υπόλοιπα μπλοκ.

Αστυνομικές δυνάμεις που αποδεσμεύονται σταδιακά από την περιφρούρηση της πορείας μετακινούνται προς την πλατεία Εξαρχείων. Η ΕΛΑΣ δημιουργεί κλοιό στην περιοχή.

Η πορεία έχει φθάσει στην αμερικανική πρεσβεία, όπου έχει στηθεί ισχυρός φραγμός από κλούβες των ΜΑΤ.  Στα Εξάρχεια η αστυνομία συνεχίζει τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις σε πολυκατοικίες στις οδούς Σπ. Τρικούπη, Στουρνάρη και Σολωμού. Εχουν γίνει έξι συλλήψεις και έχουν εντοπισθεί σε δώμα πολυκατοικίας στη Σπ. Τρικούπη υλικά παρασκευής μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα πολεμοφόδια.


Προηγούμενη ενημέρωση:

Κουκουλοφόροι επιχείρησαν να ανέβουν στις ταράτσες – Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις από την ΕΛΑΣ

Υλικά παρασκευής μολότοφ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα «πολεμοφόδια» βρέθηκαν αποθηκευμένα σε δώμα πολυκατοικίας επί της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη, στα Εξάρχεια. Η αστυνομία που εντόπισε και ακολούθησε ομάδα ατόμων έως εκεί, προχώρησε σε έξι συλλήψεις. Την ίδια ώρα, η περιοχή των Εξαρχείων βρίσκεται σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό και σε πλήρη εφαρμογή είναι το δόγμα της εντατικής πρόληψης.

Παράλληλα με την πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία η οποία εξελίσσεται ομαλά, δυνάμεις της ΕΛΑΣ (ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και Ομάδα Δέλτα) πραγματοποιούν εφόδους σε κτίρια της περιοχής Εξαρχείων. Κάθε ομάδα των αστυνομικών είναι εφοδιασμένη με τον ειδικό εξοπλισμό για τη διάρρηξη θυρών. Οι επιχειρήσεις επιτόπιου ελέγχου ξεκίνησαν από πολυκατοικία της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη. Η επιχείρηση στην πολυκατοικία έγινε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα ατόμων επιχείρησε να μπει στην πολυ κατοικία. Αλλη ομάδα επιχείρησε να ανέβει σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Στουρνάρη.

Ακολουθούν εικόνες από τις επιχειρήσεις.

DSC_2219
DSC_2209_2


Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.