Δήμος Ζωγράφου -Δημοτικό Συμβούλιο: Απίστευτη κόντρα Καραβίδα – Χαλκιαδάκη για τους παιδικούς σταθμούς! -ΑΤΑΚΑ για πολλά «ΟΣΚΑΡ»!: «Τους δίνουμε εκτός από πατάτες και τυρί και ΨΑΡΙ!» (ΦΩΤΟ)

Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ζωγράφου που έλαβε χώρα χθες το βράδυ, ο υποψήψιος Δήμαρχο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανδρέα Καραβίδα κοντραρίστηκε έντονα με την αντιδήμαρχο κ.Χαλκιαδάκη για την σίτιση στους παιδικούς σταθμούς.

Ο πρώτος κατήγγειλε ότι τα παιδιά σιτίζονται μόνο με τυρί και πατάτες, ρωτώντας αν τηρείται το διατροφολόγιο του υπ. Παιδείας για τους παιδικούς σταθμούς που υπάρχει σε σχετική εγκύκλιο.

Η αντιδήμαρχος απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση, απαντώντας ότι περιμένουμε το σχετικό διαγωνισμό και εκτοξεύοντας μια απίστευτη ατάκα ότι «Τους δίνουμε εκτός από πατάτες και τυρί και ΨΑΡΙ!»


Βέβαια για το πλήρες διαιτολόγιο των παιδιών και για το μέχρι πότε θα τρώνε «πατάτες και τυρί ούτε κουβέντα! «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» για την «καυτή πατάτα»!


Η κόντρα έλαβε τέλος με την παρέμβαση του Δημάρχου, Βασίλη Θώδα, που ζήτησε από την κα Χαλκιαδάκη να δώσει την απάντηση της στο Σώμα και όχι στα συγκεκριμένα ερωτήματα του κ. Καραβιδα!

 Τα συμπεράσματα δικά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.