ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ δημότη στο «Zografounews»: «Καλά είναι τα φρου φρου και τα αρώματα, αλλά κάποιος θα πρέπει να κάνει και δουλειά!»

«Kαλές είναι όλες οι συναντήσεις, εκδηλώσεις, λεζάντες κλπ, αλλά θα θέλαμε να δούμε και κάτι παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου. Αυτός είναι και ο λόγος που ο λαός του Ζωγράφου αποφάσισε να την αλλάξει. Καλά είναι λοιπόν τα φρου φρου και τα αρώματα, αλλά κάποιος θα πρέπει να κάνει και δουλειά!

Πολλά σχολεία έχουν βάλει νέο τάπητα, ενώ στα προαυλια στο Γουδη όχι! Και τα προαύλια τώρα με τις βροχές ειναι άκρως επικυνδινα καθώς γλιστράει. Τι θα γίνει με αυτά κ.Δήμαρχε;

Επίσης πολλές κούνιες έχουν επισκευαστεί, ενώ από την άλλη στο πάρκο Γουδή έχουν γίνει άκρως επικυνδινες… Πρώτα θα περιμένουμε να γίνει κανένα ατύχημα και μετά θα τρέξουμε να επισκευάσουμε;

Αν μιλήσουμε για την καθαριότητα; Μια τα ίδια! «Τι είχες Γιάννη, τί είχα πάντα…»  Υπάρχουν μέρη που πραγματικά αναρωτιέσαι αν έχουν καθαριστεί για πολλούς, μα πάρα πολλούς μηνες…. Που πήγε η σημαία πριν τις εκλογές «Ώρα για δουλειά;» Έκανε περίπατο;»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – ΔΗΜΟΤΗΣ  

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.