Δημοτικό συμβούλιο Δήμου Ζωγράφου! Β.Θώδας: Άθλια η κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα – Π. Αγγελόπουλος: Καταστροφικό το σενάριο συγχώνευσης με το Α.Τ Καισαριανής!

Χθες έλαβε χώρα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ζωγράφου με τον Βασίλη Θωδα να ανοίγει θέμα για το Α.Τ Ζωγράφου και την άθλια κατάσταση που επικρατεί.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε το λόγο και τον ρώτησε αν ισχύει το καταστροφικό σενάριο που μιλάει για συγχώνευση με το Α.Τ Καισαριανής. Κάτι που θα ήταν σαφέστατα καταστροφική εξέλιξη για την πόλη μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχουν ούτε περιπολικά διαθέσιμα, ούτε προσωπικό, αλλά ούτε και υλικοτεχνική υποδομή.

«Τους επισκέφθηκα σχεδόν αμέσως μόλις ανέλαβα. Θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε έχει τεθεί ερώτηση και στη Βουλή από βουλευτή της ΝΔ!» απάντησε ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας. 

Π. Αγγελόπουλος: Απαραίτητη για την ασφάλεια των πολιτών η εύρυθμη λειτουργία του ΑΤ

Επίσης:

Kοινοβουλευτική Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατέθεσε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης, σχετικά με την άμεση ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου σε προσωπικό και αστυνομικό όχημα (περιπολικό), ενώ έκανε και την ακόλουθη δήλωση:

«Ήταν υποχρέωση μου να ανταποκριθώ στο αίτημα των κατοίκων και της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ζωγράφου για την ενίσχυση του τοπικού Α.Τ. σε προσωπικό, ενώ θεωρώ παράλογο, το έτος 2019, να υπάρχει αστυνομικό τμήμα της χώρας μας που να μην διαθέτει περιπολικό! Η επιστροφή του αισθήματος της ασφάλειας σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας. Για τους λόγους αυτούς, κατέθεσα Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση του. Η αδιαφορία της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τη Νέα Δημοκρατία θα λάβει τέλος».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑTA  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Ανακοινώσεις-Ερωτήσεις.

2.    Συζήτηση επί αιτημάτων εργαζομένων προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ. στο Δήμο Ζωγράφου. [αρ. πρωτ. 19724/21-10-2019 & 20071/25-10-2019]

3.    Εκλογή των εκπροσώπων του Δήμου Ζωγράφου στη Γενική Συνέλευση της  Π.Ε.Δ.Α. (Περιφερειακή  Ένωση Δήμων Αττικής).

4.    Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

5.    3η  Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους  2019.

6.    4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ζωγράφου, οικ. έτους 2019.

7.    Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων-δαπανών έτους 2019, για το 3ο τρίμηνο.

8.    Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για τον έλεγχο αιτήσεων των Δημοτών, που πληρούν τις προϋποθέσεις για την απαλλαγή ή  μείωση κατά  50%  των δημοτικών  τελών.

9.    Λήψη απόφασης περί καθορισμού του ύψους για το τέλος Λαϊκών Αγορών έτους 2019.

10.  Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. δίμηνης διάρκειας.

11.  Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών  – 2ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και 1ης Σ.Σ.Ε. του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 4 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ)».

12.  Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ-ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ  2016».

13.  Αποδοχή παραίτησης αναπληρωματικού μέλους από το  Διοικητικό  Συμβούλιο της  «Μ.ΑΞΙ.Α.ΔΗ.Ζ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.»  και ορισμός νέου  αναπληρωματικού μέλους.

14.  Αποδοχή παραίτησης τακτικού μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ζωγράφου και ορισμός νέου τακτικού μέλους

Λήψη απόφασης για την παραχώρηση σχολικών χώρων του 1ου Γυμνασίου Δήμου Ζωγράφου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020.
Λήψη απόφασης για την παραχώρηση σχολικών χώρων των 5ου & 6ου Δημοτικών Σχολείων Ζωγράφου στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων για δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020.
Λήψη απόφασης για την παραχώρηση σχολικών χώρων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για δραστηριότητες, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2019-2020.
Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

        ΜΠΟΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.