Δήμος Ζωγράφου: «Καθαρή πόλη με σβηστά φώτα!» Μετά μην λέμε ότι φταίει η έλλειψη αστυνόμευσης στις γειτονιές, όταν δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη… (ΦΩΤΟ)

«Εδώ και μερικές μέρες, πάνω από πέντε ημέρες σίγουρα, – τουλάχιστον από την Παρασκευή – στους δρόμους Ιωάννου Θεολόγου και Αμφιτρίτης μέχρι και το πιο κάτω στενό εώς την Παιανίας δεν ανάβουν καθόλου οι λάμπες, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η σκοτεινιά.

Τα βράδια νομίζουμε ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη. Μόνη παρηγοριά το φώς στο βάθος σε μια κολώνα.

Μετά από αυτές τις εικόνες, είναι τουλάχιστον αστείο να λέμε ότι για την ανασφάλεια των κατοίκων φταίει η έλλειψη αστυνόμευσης στην γειτονιές, όταν δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη, όπως ο φωτισμός των δρόμων.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Από το μπαλκόνι του σπίτιου μας αν κοιτάξεις κάτω δεν βλέπεις ούτε που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι.

Όλα μαύρα! Ο ηλεκτροφωτισμός των δρόμων του Ζωγράφου δεν είναι επαρκής και έχει αρκετά προβλήματα» καταγγέλει δημότης στο «zografounews.gr»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Ας κάνουμε όλοι μαζί οι Ζωγραφιώτες μια προσευχή! Θεέ μου λυπήσου μας γιατί αν περιμένουμε…! (φωτο)

Υ.Γ: Μπορείτε να μας στέλνετε τις καταγγελίες σας στο e-mail (info@zografounews.gr) της ηλεκτρονικής μας εφημερίδα αλλά και στη σελίδα μας στο fb εδώ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.