Θώδας σε Καφατσάκη για τους παιδικούς σταθμούς: «Βλέπω μία εμμονή σε κάποια πράγματα…»

Απάντηση σε ανακοίνωση της επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για την πόλη μας» Τίνας Καφατσάκη για το θέμα των παιδικών σταθμών έδωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τίνα Καφατσάκη: Από το 2000 κανένας δεν φρόντισε να χτιστεί ΚΑΝΕΝΑΣ παιδικός σταθμός στο Δήμο μας!

«Από την ανακοίνωσή σας καταλαβαίνω ότι δεν έχετε να πείτε κάτι επί της ουσίας και βγάλατε την ανακοίνωση μόνο για να την βγάλετε. Το μόνο που διακρίνω είναι ότι εγκαλείτε εμάς για πράγματα που δεν κάνατε εσείς. Είναι σαν να κάνετε αντιπολίτευση στην προηγούμενη δική σας δημαρχία.

Να σας ενημερώσω πάντως, όπως ανακοινώσαμε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου, ότι ήδη έχουμε δρομολογήσει λύσεις και άμεσες και μόνιμες, ώστε να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού. Βλέπω ωστόσο μία εμμονή σας σε κάποια πράγματα τα οποία γνωρίζετε ότι δεν γίνονται λόγω νόμου, λόγω σχετικού προεδρικού διατάγματος, και προσπαθώ να αντιληφθώ τους λόγους αυτής της επιμονής σας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.