Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ζωγράφου – ΔΕΙΤΕ ποια είναι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την 17η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ της Ο.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  ΠΡΟΣ : ΤΑ  ΜΕΛΗ ΤΗΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

·         ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ)

·         ΜΕΤΙΚΑΡΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ

·         ΓΟΥΜΕΝΟ ΛΑΜΠΡΟ

·         ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ (ΔΗΜΟ)

·         ΓΙΟΥΡΓΑ ΣΤΕΦΑΝΟ

·         ΚΙΚΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ

·         ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

·         ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΑΝΔΡΕΑ

 Σας προσκαλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση (17η) της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχείο την ΤΡΙΤΗ  24  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019  και ώρα  11:00  με:

ΘΕΜΑΤΑ     ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ    ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.   Εκλογή Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής.

2.   3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου, οικ. έτους 2019.

3.   Έγκριση 1ου & 2ου Πρακτικού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ» με αριθμό διακήρυξης 14615/23-7-19.

4.   Κατάρτιση όρων διαγωνισμού, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, σύνταξη διακήρυξης, καθώς και συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού για την: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 2020-2021» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Ζωγράφου, των Νομικών Προσώπων αυτού, των Σχολικών Επιτροπών και της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Α.Ε.

5.   Κατάρτιση όρων διαγωνισμού, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, σύνταξη διακήρυξης για την εργασία με τίτλο: «ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΔΡΩΝ – ΚΟΠΗ ΞΗΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ».

6.   Κατάρτιση όρων διαγωνισμού, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, σύνταξη διακήρυξης για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΓΕΡΑΝΟΥ ΕΠΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ».

7.   Κατάρτιση όρων διαγωνισμού, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, σύνταξη διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής και αξιολόγησης για τον διαγωνισμό με τίτλο: «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων – οργανικών απορριμμάτων μηχανικής αποκομιδής».

8.   Κατάρτιση όρων διαγωνισμού, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, σύνταξη διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής και αξιολόγησης για τον διαγωνισμό με τίτλο: «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ & ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ-ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΑΕΚΚ)».

9.   Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για το έργο : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2ου  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΑΛΗΝΗΣ».

10.         Έγκριση μετάβασης αντιπροσωπείας του Δήμου στο 1ο Plug & Play Συνέδριο στο Δήμο Τρικκαίων, έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου.

11.         Έγκριση πραγματοποίησης του 4ου φεστιβάλ «Παραδοσιακή Μουσική, Χοροί και Γεύσεις» στο Πάρκο Γουδή από 04/10/2019 έως και 06/10/2019.

12.         Έγκριση πραγματοποίησης εκδήλωσης στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας για την Τρίτη Ηλικία από τα ΚΑΠΗ Ζωγράφου (Α΄, Β΄ και Γ΄ ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ)».

13.         Κάλυψη εξόδων διαμονής και ημερήσιας αποζημίωσης των μετακινούμενων υπαλλήλων για συνοδεία των ΚΑΠΗ σε τριήμερη εκδρομή, έκδοση εντάλματος προπληρωμής και ορισμός υπολόγου.

14.         Εξωδικαστικός συμβιβασμός και κατάργηση δίκης.

15.         Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων-δαπανών έτους 2019, για το 2ο τρίμηνο.

16.         Έγκριση της κίνησης του Δημοτικού Ταμείου για το μήνα Αύγουστο οικ. έτους 2019.

17.         Έγκριση έκθεσης πεπραγμένων και διαχειριστικού απολογισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το διάστημα από 01/01/2019 έως 30/06/2019.

18.         Αποδοχή δωρεάς για την ενίσχυση άπορων οικογενειών. (Εισήγηση 16470/11-9-2019).

19.         Αποδοχή δωρεάς για την ενίσχυση άπορων οικογενειών. (Εισήγηση 16933/18-9-2019).

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΘΩΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.