Συνεδρίασε το νέο δημοτικό συμβούλιο με Δήμαρχο τον Βασίλη Θώδα! Το «ZografouNews» ήταν εκεί! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χθες το βράδυ έλαβε χώρα η 2η συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζωγράφου που προέκυψε από τις εκλογές του Ιουνίου με δήμαρχο τον Βασίλη Θώδα.

Στην ημερήσια διάταξη υπήρξαν πολλά θέματα, με βασικό τη συμπλήρωση θέσεων στις επιτροπές και τους φορείς του Δήμου.

ΘΕΜΑTA    ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Ανακοινώσεις-Ερωτήσεις-Επιτροπές.

2.    Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου του «Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ζωγράφου».

3.    Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου  της  «Μ.ΑΞΙ.Α.ΔΗ.Ζ.   Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

4.    Ορισμός Προέδρου  Δ.Ε.Π. (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας)

5.    Ορισμός Προέδρου και μελών του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ζωγράφου».

6.    Ορισμός Προέδρου και μελών του Ν.Π.Δ.Δ.   «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Δήμου Ζωγράφου».

7.    Συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ζωγράφου.

8.    Συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Ζωγράφου.

9.    Συγκρότηση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

10.  Λήψη απόφασης περί συστάσεως Επιτροπής για την εκτέλεση διοικητικών πράξεων που αφορούν στις επιχειρήσεις δικαιοδοσίας του Δήμου για έλεγχο κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, γνωμοδότησης για χωροθέτηση θέσεων και παροχής αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, έλεγχο τοποθέτησης διαφημιστικών πινακίδων και λειτουργίας παιδοτόπων.

11.  Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας στην Εκτελεστική Επιτροπή κατ΄ εφαρμογή του Ν. 3584/2007 (Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών Υπαλλήλων) όπως ορίζεται  από τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του Ν 4018/11.

12.  Έγκριση μελέτης για την υλοποίηση του Υποέργου 2 με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΓΕΡΑΝΟΥ ΕΠΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ” που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο [Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» στον Άξονα 1 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2018», στο Μέτρο 2.1 της πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του αστικού εξοπλισμού ελευθέρων κοινοχρήστων χώρων και χώρων πράσινου»].

13.  Έγκριση μελέτης για την υλοποίηση του Υποέργου 1 με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ” που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο [Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» στον Άξονα 1 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2018», στο Μέτρο 2.1 της πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του αστικού εξοπλισμού ελευθέρων κοινοχρήστων χώρων και χώρων πράσινου»].

14.   Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ  ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ – ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΑΕΚΚ)».

15.  Συζήτηση επί αιτήματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου»  για την κατάσταση που διαμορφώνεται  στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου.

16.  Καθορισμός ανώτατου επιτρεπτού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας.

17.  Διόρθωση στοιχείων στην υπ΄ αριθ. 337/2011 απόφαση Δ.Σ. όσον αφορά τις ειδικότητες του προσωπικού του προγράμματος  «ΚΗΦΗ».

18.  Έγκριση μετάβασης αντιπροσωπείας του Δήμου στο 1ο Plug & Play Συνέδριο για τη Δημιουργία μιας Βιώσιμης & Έξυπνης πόλης «Restart mAI City»
που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-Trikala A.E. στις 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2019, στο   Μύλο Ματσόπουλου.

19.  Έγκριση πραγματοποίησης εκδήλωσης στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Τρίτης Ηλικίας από τα Κ.Α.Π.Η. Ζωγράφου (Α΄, Β΄ και Γ΄ Κ.Α.Π.Η., Κ.Η.Φ.Η.).

20.  Έγκριση μετακίνησης υπαλλήλων για συνοδεία των μελών των ΚΑΠΗ σε τριήμερη εκδρομή.

21.  Έγκριση ετήσιας προμήθειας δάφνινων στεφάνων κατάθεσης στις Εθνικές Επετείους και σε άλλες επετειακές εκδηλώσεις.

22.  Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ & Ι. ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΡΒΗΛΩΝ 15».

23.  Εισήγηση για έγκριση  7ου Α.Π.Ε.  του έργου   :    «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ 2016-2017».

24.  Έγκριση του από 16-7-2019 πρακτικού καταστροφής αχρήστου υλικού της αρμόδιας Επιτροπής (αρ. πρωτ. 14391/16-719 – Τμ. Κοιμητηρίου –  Εκτυπωτές, Οθόνες κλπ.)

25.  Έγκριση του από 11-6-2019 πρακτικού  καταστροφής αχρήστου υλικού της αρμόδιας Επιτροπής. (αρ. πρωτ. 12646/18-6-2019 έγγραφο της Δ/νσης Καθαριότητας, Πρασίνου & Μηχ/κού Εξοπλισμού – Κάδοι μεγάλοι απορριμμάτων πλαστικοί)

26.  Λήψη απόφασης  που αφορά σε  «Κοπή τριών  δένδρων επί των οδών Αγ. Γεωργίου 15 & Καζαντζάκη  2».  (Σχετ. απόφαση  Ε.Π.Ζ. 41/2019)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΔΩ 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.