Κι άλλη αποχώρηση – ΒΟΜΒΑ από την παράταξη του Άγη Παπακωνσταντίνου μετά τη σύμπραξη με τον Βασίλη Θώδα! (ΦΩΤΟ)

Mετά τη σύμπραξη με την παράταξη του Θώδα, επακολούθησε άλλη μια διαφοροποίηση για την παράταξη «Εδώ ζω» του Άγη Παπακωνσταντίνου. Πιο συγκεκριμένα αποχώρησε ο Μάριος Χαϊνταρλής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Εδώ Ζω”.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες,
κατέβηκα για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Εδώ Ζω – Βιώσιμη Πόλη» με αποκλειστικό στόχο να βοηθήσω με τις ιδέες, τις γνώσεις και την εμπειρία μου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας.
Ευχαριστώ θερμά και αυτούς που με στήριξαν, γνωστούς και αγνώστους, με την ψήφο τους και αυτούς που συμμερίστηκαν τις καινοτόμες απόψεις μου και μου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, ανεξαρτήτως εάν με ψήφισαν ή όχι.

Οφείλω τιμώντας την ψήφο σας να σας ενημερώσω ότι σε συνέχεια της Σύμπραξης της παράταξης «Εδώ Ζω – Βιώσιμη Πόλη» με την παράταξη του εκλεγέντος Δημάρχου αποχώρησα από την παράταξη με την πιο κάτω Δήλωση που απέστειλα σε όλα τα μέλη της:

«Αγαπητά μέλη της Παράταξης σε συνέχεια της απροειδοποίητης Σύμπραξης με την παράταξη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου χωρίς καν να ζητηθεί η γνώμη των μελών της και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, κατά παράβαση της στοιχειωδέστερης πολιτικής και δημοκρατικής δεοντολογίας, ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την Παράταξη».
Ως δημότης Ζωγράφου θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ, στο μέτρο του δυνατού, τις πολιτικές και τα μέτρα που θα λαμβάνονται από το νέο δημοτικό συμβούλιο.

Μάριος Χαϊνταρλής
Διευθυντής – Eπίκουρος καθηγητής
Επίκουρος Καθηγητής Δικαίου Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης-Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας .

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.