Πρωταθλητής Ελλάδας στην Κ18 του Ποδοσφαίρου Σάλας ο Ερμής Ζωγράφου – Συγχαρητήρια του Δημάρχου Βασίλη Θώδα

Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες και τους τεχνικούς του Ερμή Ζωγράφου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος στο Ποδόσφαιρο Σάλας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.
Ο κ. Θώδας αναφέρει στη δήλωσή του: «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ερμή Ζωγράφου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος στο Ποδόσφαιρο Σάλας στην κατηγορία Κ18, μετά τον συγκλονιστικό αγώνα που έδωσαν με την ομάδα του Δούκα.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες που με την επιμονή, τη θέληση και το πάθος τους κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλητές ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε εξαιτίας της πανδημίας. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώσουμε για αυτή τη νέα γενιά της πόλης μας και να ευχηθούμε να αποτελέσουν το παράδειγμα σε όλους τους νέους, όχι μόνο του Ζωγράφου αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Συγχαρητήρια στους τεχνικούς της ομάδας, Θανάση Τσακανίκα, Βασίλη Δέλγα και Κώστα Παπαδημητρίου που με την αφοσίωσή τους και τον επαγγελματισμό τους οδήγησαν την ομάδα στην κορυφή.

Βεβαιότητα όλων μας ότι θα συνεχίσετε και την επόμενη χρονιά με το ίδιο ζήλο και ευχή μας να έχετε πάντα τέτοια αποτελέσματα. Αποδεικνύετε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να υπάρχει θέληση, σχέδιο και προσήλωση στον στόχο. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.