Συγχαρητήρια Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα στους αθλητές του Γ.Α.Σ. Ιλισός

Τα συγχαρητήριά του στους αθλητές του Γ.Α.Σ. Ιλισός για τις σπουδαίες τους επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που διεξήχθη στις 3 και 4 Ιουλίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.


Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ζωγράφου δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του Γ.Α.Σ. Ιλισός για την σπουδαία αγωνιστική τους παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων της Θεσσαλονίκης. Ένα μεγάλο μπράβο στον Παναγιώτη Πετρουλάκη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στα 1.500 μέτρα με χρόνο 4:01” και τη δεύτερη στα 3.000 μέτρα με χρόνο 8:48”. Πολλά συγχαρητήρια και στον Τζερεμάια Ογουόμπε, στην Κωνσταντίνα Πασπαλιάρη, στον Άλεξ Μανιφάβα, στη Θεοδώρα Δημητρίου που μαζί με τον Παναγιώτη Πετρουλάκη, καταφέρατε να φέρετε τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο “Ιλισός”, μεταξύ των 105 αγωνιζομένων Αθλητικών Σωματείων, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία εφήβων.

Για ακόμη μία φορά μας γεμίζετε με περηφάνια και ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού στίβου και του Ελληνικού Αθλητισμού. Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στον δύσκολο δρόμο του στίβου και καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους σας. Ο Δήμος Ζωγράφου είναι και θα παραμείνει δίπλα σας, στηρίζοντας κάθε σας προσπάθεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.