Επικοινωνία Γιαννακόπουλου με Καπογιάννη: «Μαγκιόρικος τίτλος»!

Η αρχιτέκτονας του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε χθες δημόσια μέσω της ΕΡΤ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον κάλεσε στην απονομή του πρωταθλήματος. Ο ίδιος επικοινώνησε με την προπονήτρια του τριφυλλιού, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη ήταν ο άνθρωπος που προσέλαβε την Ελένη Καπογιάννη (μετά από μια εντός έδρας ήττα από τα Χανιά), τη στήριξε τότε με τη μεταγραφή της εκπληκτικής Τσάστιτι Ριντ και παρακολούθησε την εξέλιξη και κατάληξη της σειράς με μεγάλη ικανοποίηση.

Η Ελένη Καπογιάννη ανταπέδωσε με μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία, καλώντας χθες μέσω της ΕΡΤ τον Γιαννακόπουλο ως αναμορφωτή της συγκεκριμένης ομάδας στη σημερινή απονομή για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιαννακόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με την προπονήτρια του Παναθηναϊκού, τη συνεχάρη θερμά και μαζί όλες τις αθλήτριες και την ευχαρίστησε για την δημόσια πρόσκληση. Παρότι απέχει από τα… παναθηναϊκά δρώμενα τον τελευταίο χρόνο και δεν θα παραβρεθεί στην απονομή, απένειμε τα εύσημα στην προπονήτρια που έκανε πράξη… όλες τις «δεσμεύσεις» που είχε αναλάβει τότε και χαρακτήρισε το πρωτάθλημα ως «έναν από τους πιο μαγκιόρικους τίτλους που έχει κατακτήσει ο Παναθηναϊκός».

Μια ανθρώπινη σχέση που σφυρηλατήθηκε στα δύσκολα, έβγαλε το τμήμα από τα δύσκολα και σήμερα κερδισμένος είναι πάνω από τα πρόσωπα, ο ίδιος ο σύλλογος..

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.