Βοτανικός: Μέχρι το τέλος Μαΐου στα χέρια του Ερασιτέχνη οι προμελέτες, οδηγία για κλειστό 3.000 θέσεων

Την υπόσχεση ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχουν παραδοθεί οι προμελέτες έδωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΠ Ελαιώνα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ενώ παράλληλα δόθηκε οδηγία για κλειστό 3.000 θέσεων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μεταξύ των τραπεζών της ΑΕΠ Ελαιώνα και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κάποια πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Α.Ο πήραν τις διαβεβαιώσεις ότι μέχρι τέλος Μαΐου θα έχουν στα χέρια τους τις προμελέτες για τις εγκαταστάσεις της «μάνας του λόχου» στον Βοτανικό.

Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης θέλει να τις παρουσιάσει με ασφάλεια στην Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιουνίο. Παράλληλα, οι άνθρωποι των τραπεζών ξεκαθάρισαν ότι έχει δοθεί η οδηγία στα μελετητικά γραφεία να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες με σκοπό να έχει ο Α.Ο κλειστό 3.000 θέσεων, όπως επιθυμεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΠ Ελαιώνα φαίνεται να είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει όλα τα…θέλω του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.