Παναθηναϊκός: Εκτός σε όλα τα πλέι οφ ο Κουρμπέλης!

Απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί στα πλέι οφ του πρωταθληματος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού καθώς δεν υπάρχει η αναμενόμενη πρόοδος στην αποθεραπεία του.
Εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να πορευτεί δίχως τον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη, μέχρι το τέλος των πλέι οφ είναι ο Παναθηναϊκός.

Η πορεία της αποθεραπείας του Έλληνα αμυντικού μέσου, μετά την εγχείρηση για την αποκατάσταση στο σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών που είχε πραγματοποιήσει, δεν έχει σημειώσει την απαιτούμενη πρόοδο και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι είναι απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο  ματς της ομάδας μέχρι το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Στο ατομικό προγραμμα που πραγματοποιεί υπάρχουν ενοχλήσεις όταν χρησιμοποιεί μπάλα και άπαντες στο σύλλογο εμφανίζομαι επιφυλακτικοί για το αν είναι πρέπον να φορτσάρει για να αγωνιστεί σε κάποιο από τα τελευταία ματς του δεύτερου γύρου των πλέι οφ, όπως σας είχαμε αναφέρει ως πιθανότερο ενδεχόμενο με βάση το ρεπορτάζ.

Τα νέα δεδομένα συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι η περίπτωση του απαιτεί λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να μην παρθεί κανένα ρίσκο ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει νέα αξιολόγηση της κατάστασής του για να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.