Τηλεφώνημα Ιβάν σε Γιαννούλη: «Δημήτρη, τώρα αποφασίζεις εσύ»

Ο Ιβάν Σαββίδης του έδωσε μια υπόσχεση το καλοκαίρι και μέσα σε διάστημα λίγων μηνών φάνηκε απόλυτα συνεπής απέναντι στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος ανοίγει τα «φτερά» του για τη Νόριτς με τις ευχές του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το καλοκαίρι βρέθηκε στη βιτρίνα του ΠΑΟΚ. Και όχι από επιλογή. Ο Δημήτρης Γιαννούλης φάνταζε ό,τι καλύτερο μπορούσε να δειγματίσει ο Δικέφαλος στην ευρωπαϊκή αγορά. Ένα παιδί δικό του που κατάφερε μέσα από τις εμφανίσεις να «εκτοξεύσει» την αξία του.

Οι «σειρήνες» που ηχούσαν στα αυτιά του αλλά και πέριξ της Τούμπας μετουσιώθηκαν σε προτάσεις και «ζεστό» χρήμα. Η προοπτική που ανοιγόταν μπροστά στον 25χρονο Κατερινιώτη μπακ ήταν σπουδαία, όπως αντίστοιχα σπουδαία θα μπορούσε να είναι και η επίτευξη ενός deal με την υπογραφή του ΠΑΟΚ, με συλλόγους όπως η Αταλάντα.

Και εκεί ο πρώτος λόγος ανήκε στον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας το πήρε πάνω του. Αναγνωρίζοντας το διάστημα που μεσολάβησε για τον Δημήτρη Γιαννούλη αλλά και το πρόσωπο που έδειξε στην ευρωπαϊκή «μάχη» του ΠΑΟΚ, το γεγονός πως έβαλε τα πόδια του στη… φωτιά, σε ένα μομέντουμ που παιζόταν το μέλλον του, του έδωσε μια υπόσχεση, πως δεν πρόκειται να το ξεχάσει, κάτι που θα το διαπίστωνε και ο ίδιος με την πρώτη ευκαιρία…

Και, όντως, λίγους μόλις μήνες μετά, η Νόριτς έκανε «μπάσιμο» για τον Γιαννούλη. Πίσω από τα νούμερα της πρότασης, προείχε η κουβέντα του Ιβάν Σαββίδη με τον Δημήτρη Γιαννούλη. Οι δύο τους είχαν «χτίσει» μια ιδιαίτερη σχέση, πιο ανθρώπινη. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τα όσα του είχε υποσχεθεί και στην πρώτη τους κουβέντα με φόντο την πρόταση της Νόριτς, ήταν σαφής: «Δημήτρη, εσύ αποφασίζεις».

Για τον Κατερινιώτη μπακ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Ο ΠΑΟΚ θα αποτελεί για εκείνον πολλά περισσότερα από μια ομάδα. Το όνειρο να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα πήρε σάρκα και οστά κι ας έλεγε κάποτε αστειευόμενος στον πατέρα του: «Σιγά μην παίξω ποτέ εγώ στην Τούμπα». Αυτή τη φορά, ένιωθε πως ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά του, να μετρήσει τις δυνάμεις του και η Νόριτς του δίνει την ευκαιρία και το κίνητρο σε διάστημα λίγων μηνών, να ζήσει μεγάλες συγκινήσεις.

Το μήνυμα προς τον Ιβάν Σαββίδη εστάλη, η υπόσχεση τηρήθηκε και το πράσινο φως σε σεβασμό των όσων ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο άντρες το καλοκαίρι, άναψε…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.