Επίθεση χούλιγκαν σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πειραιά!

Καταδρομική επίθεση από 40 χούλιγκαν στον Σύνδεσμο του Ολυμπιακού στη οδό Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός διερχόμενου πολίτη και σοβαρές υλικές ζημιές.
Σε πεδίο μάχης μετετράπη ο σύνδεσμος οπαδών του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται στην οδό Ομηρίδου Σκηλίτση στον Πειραιά. Γύρω στις 21:45 μία ομάδα από περίπου 40 άτομα που φορούσαν κράνη, αλλά δεν έφεραν πάνω τους διακριτικά κάποιας ομάδας, εμφανίστηκε ξαφνικά και άρχισε να εκτοξεύει πέτρες, φωτοβολίδες και καδρόνια προς τον Σύνδεσμο, ο οποίος ήταν κλειστός.

Από την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας διερχόμενος πολίτης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από την επίθεση προκλήθηκαν σοβαρότατες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα (αυτοκίνητα και μηχανές) που ήταν παρκαρισμένα πέριξ του συνδέσμου, κάποια εκ των οποίων κάηκαν ολοσχερώς!

Η Αστυνομία αξιολογεί πως πρόκειται για επίθεση με οπαδικά κίνητρα και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.