Αυγενάκης: «Είμαστε πολύ κοντά σε μία ενωτική υποψηφιότητα για πρόεδρο της ΕΠΟ»!

Για πρόεδρο κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ έκανε λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης, αποκαλύπτοντας για επαφές ώστε να βρεθεί μία… ενωτική υποψηφιότητα.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε στο «crete2day» κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συζητήσεις που γίνονται με παράγοντες και φορείς, ώστε να βρεθεί μία ενωτική υποψηφιότητα για τις εκλογές της ΕΠΟ. Τόνισε μάλιστα πως είναι πολύ κοντά, στο να βρεθεί το εν λόγω πρόσωπο.

Μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε:

Για το αν θα υπάρξει επανεξέταση για το στοπ μέχρι τις 7/1: «Σε ό,τι αφορά στο προπονητικό μέρος, υπάρχει συζήτηση εφόσον οι δείκτες το επιτρέψουν να ξεκινήσουμε δειλά δειλά την επανεκκίνηση των προπονήσεων. Αλλά είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε χρονικά το πότε. Η 7η Ιανουαρίου είναι μία ενδεικτική ημερομηνία για τη συνολική επανέναρξη».

Για το μπάσκετ: «Ο κ. Βασιλακόπουλος είναι καμιά 50αρια χρόνια πρόεδρος της ΕΟΚ. Δήλωνε περίπου 2.000 σωματεία. Ξέρετε πόσα έχουν περάσει το κατώφλι του Μητρώου μας; Περίπου στα 400, εκ των οποίων τα 250 είναι νόμιμα. Με τα σωματεία που δήλωναν γίνονταν εκλογές και διεκδικούσαν χρήματα. Δεν λέω ότι δεν υπήρχαν, αλλά πολλά από αυτά έχουν σταματήσει, ή ήταν σφραγίδες. Δεν υπάρχει λοιπόν ευθύνη για όλους αυτούς τους ομοσπονδιάρχες, που τόσα χρόνια συρρικνώνεται το δίκτυο των σωματείων και δεν έβαλαν πλάτη να μπει μία τάξη, φως, μία νοικοκυροσύνη».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.