Επανάσταση! Η FIFA εξετάζει σύστημα «τεχνητής νοημοσύνης» για το οφσάιντ!

Σε συζητήσεις με τρεις εταιρίες βρίσκεται η FIFA ενόψει του Μουντιάλ 2022, για μία επαναστατική τεχνολογία που θα αποφασίζει σε δευτερόλεπτα για τις δύσκολες περιπτώσεις οφσάιντ σύμφωνα με τους «Times».
Την… επανάσταση στο χώρο της διαιτησίας προσπαθεί να φέρει η παγκόσμια ομοσπονδία, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα των «Times». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παγκόσμια ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις εταιρείες οι οποίες από το νέο έτος θα αρχίσουν δοκιμές πάνω σε ένα προηγμένο σύστημα για περιπτώσεις οφσάιντ.

Το εν λόγω σύστημα θα χρησιμοποιεί μία αυτόματη ανίχνευση της μπάλας, παρακολουθώντας τα άκρα των παικτών με βάση συγκεκριμένους αλγόριθμους, παράγοντας τρισδιάστατα μοντέλα στη θέση των ποδοσφαιριστών.

Σκοπός της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι να λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις για οφσάιντ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ο στόχος της FIFA είναι να εφαρμοστεί στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.