Ασταμάτητος ο κόσμος του Παναθηναϊκού: Αυξάνονται τα μέλη του Ερασιτέχνη!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού συνεχίζει να εγγράφεται στα μητρώα του Ερασιτέχνη, παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλη η ανθρωπότητα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» συνεχίζουν να εγγράφονται με αμείωτο ενδιαφέρον στα μητρώα του Συλλόγου μας.
Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο των εγγραφών του Οκτωβρίου έφτασε τις 156 ενώ παράλληλα οι ανανεώσεις έφτασαν στον αριθμό των 167.

Κατά συνέπεια, 323 εγγεγραμμένοι «αιώνια πιστοί» ήρθαν στη «μάνα του λόχου» το μήνα που πέρασε, αυξάνοντας έτσι το γενικό σύνολο που από την 1η Ιουλίου απαριθμεί 5.734 μέλη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι εγγράφησαν στο Σύλλογό μας καίτοι η χώρα μας πλέει σε αχαρτογράφητα νερά και εμείς καλούμαστε να πλοηγηθούμε προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο οι εγγραφές και οι ανανεώσεις θα γίνονται διαδικτυακά μέσω Viva ή στο mail members@pao1908.com»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.