Αδιανόητο: Απειλητικό μήνυμα «θα πεθάνετε» σε δικαστές μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού!

Μία απίστευτη υπόθεση που προκαλεί τρόμο κι έρχεται να δείξει για μία ακόμη φορά ότι ζούμε στην… Κολομβία της Ευρώπης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Τακτικοί δικαστές, δικαστές που δεν δικάζουν μόνο στα αθλητικά πειθαρχικά όργανα, αλλά και στα ποινικά δικαστήρια, να δέχονται απειλές για την ίδια τους τη ζωή!

Ναι, όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα κράτος που θέλει να λέει ότι είναι κράτος δικαίου, όπου οι νόμοι υπερέχουν των τραμπούκων και της μαφίας κι όπου οι δικαστές μπορούν να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους, χωρίς να… κοιτούν πίσω τους καθώς επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Κοινώς, πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι όπως λένε στη χώρα μας.

Το επίμαχο non paper λοιπόν έκανε λόγο για αποστολή απειλητικού μηνύματος σε μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, τα οποία, ειρήσθω εν παρόδω, παραιτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

«Έχει γίνει πλέον προφανές ότι θέλετε να πεθάνετε πριν σας ζητήσει ο «Κύριος»… Δεν καταλαβαίνω, δεν σκέπτεστε ότι έχετε οικογένεια, ότι εκεί που προχωράτε πεζοί ή με το όχημά σας να σας συμβεί κάποιο τυχαίο δυστύχημα, είσαστε τόσο σίγουροι; Γιατί έτσι νόμιζε και ο Συρίγος αλλά ξαφνικά βρέθηκε σε επικίνδυνη κατάσταση στο νοσοκομείο. Σας προτείνω να παραιτηθείτε πριν σας συμβεί το μοιραίο»!

Αυτό ανέφερε το σοκαριστικό μήνυμα που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ στις 13 Δεκεμβρίου 2019 με αποδέκτες τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων. Και πράγματι, προκαλεί αποτροπιασμό το να απειλούνται με τόσο χυδαίο κι ευθύ τρόπο άνθρωποι που έχουν επιφορτιστεί με την απονομή της δικαιοσύνης σε μία χώρα που θέλει να λέγεται δημοκρατική.

Αντιθέτως οι… ατζαμήδες του Βαγγέλη, αφήσαν τεχνηέντως να εννοηθεί ότι όλα αυτά συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι, πριν παραιτηθούν τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, κάτι που απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Ενδεικτικό άλλωστε είναι και το εισαγωγικό σημείωμα που είχε το απειλητικό μήνυμα, στο οποίο γινόταν αναφορά στην απόρριψη της έφεσης του Ολυμπιακού από την ίδια επιτροπή.

Στις 6 Δεκεμβρίου 2019 λοιπόν, ανακοινώθηκε η πρωτόδικη ποινή για τους “ερυθρόλευκους”, τρεις ημέρες μετά, στις 9 Δεκεμβρίου κατατέθηκε η έφεση στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, στις 11 Δεκεμβρίου εκδικάστηκε η υπόθεση και μία ημέρα μετά συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων και εκδίδει την ίδια ημέρα την απόφασή της, που διατηρούσε την ποινή τιμωρίας της έδρας για τον Ολυμπιακό.

Πότε εστάλη το απειλητικό μήνυμα στους δικαστές; Την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 13 Δεκεμβρίου 2019 φτάνει το fax με το απειλητικό μήνυμα το οποίο μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία!

Τρεις ημέρες μετά, στις 16/12/19 ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, κ. Φιλόπουλος διαβίβασε την υπόθεση με εμπιστευτικό έγγραφο στο Τριμελές Συμβούλιο Διεύθυνσης Εφετείου Αθηνών, για να ακολουθήσει η προκαταρκτική εξέταση.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της έπραξε τα δέοντα σε ό,τι αφορά την ουσία της υπόθεσης. Διαβίβασε το μήνυμα στην Επιτροπή, ώστε να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, χωρίς όμως να δοθεί περαιτέρω έκταση από την ίδια. Αυτό ακριβώς όμως ήταν και το λάθος της Ομοσπονδίας, που δεν φρόντισε να γνωστοποιηθεί ένα τόσο σοβαρό θέμα, προτιμώντας να μην επικοινωνηθεί μία υπόθεση που ήταν δεδομένο πως θα έκανε… κρότο.

Τελικά η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια από τους γνωστούς γκαφατζήδες που κατάφεραν να αναδείξουν ποιοι είναι εκείνοι που απειλούν δικαστές, διαιτητές και εμπλέκονται σε άλλη μια σοβαρή υπόθεση που κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει. Ειδάλλως, να μετονομαστεί και η πρωτεύουσα σε Μπογκοτά για να εναρμονιστούμε πλήρως στους κανόνες της Κολομβίας…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.