Όχι της Αστυνομίας για Ριζούπολη – Πάει στον Βόλο ο τελικός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό οδηγείται στο Πανθεσσαλικό, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δεν εγγυάται για τη διεξαγωγή του στη Ριζούπολη.
Το SDNA είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η (εκ νέου) αναβολή του τελικού του Κυπέλλου λόγω κρούσματος κορωνοϊού στον Ολυμπιακό, ότι η απόφαση της ΕΠΟ ήταν να διεξαχθεί τελικά στη Ριζούπολη, μιας και το ΟΑΚΑ πρέπει να κλείσει για αντικατάσταση του χλοοτάπητα. Επίσης είχαμε αναφέρει ότι η δεύτερη επιλογή θα είναι το Πανθεσσαλικό.

Η συγκεκριμένη απόφαση ψηφίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την περασμένη Δευτέρα (31/8), ωστόσο εξ αρχής υπήρχε ένας σημαντικός αστερίσκος, που φυσικά αφορούσε την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι λόγω του «μπλόκου» της ΕΛ.ΑΣ. τον Ιούλιο είχε οδηγηθεί σε αναβολή ο τελικός και φτάσαμε τελικά τον Σεπτέμβριο για να αναζητείται ημερομημηνία, αλλά και… έδρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.