Οι οδηγίες του Ιβάν Σαββίδη: «Άριστη φιλοξενία, ψυχραιμία και σύνεση με Μπεσίκτας»

Τηλεδιάσκεψη με στελέχη του ΠΑΟΚ είχε ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να ληφθούν όλα τα απαραίητα μέτρα ενόψει Μπεσίκτας. Ψυχραιμία, σύνεση και άριστη φιλοξενία ζήτησε ο πρόεδρος του Δικεφάλου!
Σαφείς οδηγίες μερικά 24ωρα πριν το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μπεσίκτας έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε σήμερα (23/8) τηλεδιάσκεψη με στελέχη της ομάδας, από τα οποία ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα στον μέγιστο βαθμό, για την ασφάλεια και την καλή διοργάνωση του αγώνα με την Μπεσίκτας.

Αντιλαμβανόμενοι άπαντες πως το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο λόγω της κατάστασης που επικρατεί, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να κάνει ξεκάθαρα τα «θέλω» του, ζητώντας υψηλό βαθμό φιλοξενίας, ψυχραιμία και σύνεση και να αποτραπεί κάθε πιθανότητα προβοκάτσιας.

Όπως είχε κάνει σαφές και την ημέρα της κλήρωσης, σε μια δήλωση που παρερμηνεύθηκε από τα ΜΜΕ της Τουρκίας, πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, σαφώς υψίστης σημασίας και για τις δύο ομάδες που έχει -αναμφισβήτητα- ιδιαιτερότητες. Ιδιαιτερότητες που σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεπεράσουν τα όρια της «μάχης» των δύο εντός των τεσσάρων γραμμών!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.