Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων!

Μετά τον διασυρμό της Επιτροπής Εφέσεων από το CAS, ο πρόεδρός της υπέβαλε την παραίτησή του!
Πρώτη παραίτηση, αλλά… έπονται κι άλλες μετά τον ιστορικό διασυρμό των ελληνικών ποδοσφαιρικών δικαιοδοτικών οργάνων από το CAS, με την υπόθεση ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ξάνθης.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο Δικαίωσε πανηγυρικά τις θέσεις του Δικεφάλου του Βορρά ο οποίος ζητούσε να δικαστεί για την καταγγελία των «ερυθρολεύκων» περί πολυιδιοκτησίας, αλλά τόσο η πειθαρχική επιτροπή της Superleague, όσο και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβαν ως δεσμευτική την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αφού λοιπόν το CAS έστειλε στα… σκουπίδια την απόφαση της Εφέσεων, επιστρέφοντας τους επτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ και ζητώντας να εκδικαστεί από το μηδέν η υπόθεση, αυτή τη φορά στην ουσία της, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Παναγιώτης Φιλόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του για «προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους», σύμφωνα με το «dikisports.blogspot.com».

Η παραίτηση του κ.Φιλόπουλου ωστόσο συνδέεται με την πρόσφατη απόφαση του CAS. Μάλιστα αυτή δεν θα είναι η μόνη, καθώς αναμένονται κι άλλες παραιτήσεις, με πρώτο επιλαχόντα το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων, Γεράσιμο Βρυώνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.