Νέος υπεύθυνος υποδομών των ακαδημιών ποδοσφαίρων του Γ.Σ. Καισαριανής ο Ζωγραφιώτης Ρούβαλης Δημήτριος! (ΦΩΤΟ)

Νέος υπεύθυνος υποδομών των ακαδημιών ποδοσφαίρων του Γ.Σ. Καισαριανής ο Ζωγραφιώτης Ρούβαλης Δημήτριος, με την ανακοίνωση του να σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την ακαδημία του συλλόγου.
Ο Ρούβαλης Δημήτριος είναι προπονητής Uefa c και υπό αξιολόγηση προπονητής Uefa b .
Είναι απόφοιτος του Barca innovation hub στον τομέα της προπονητικής ακαδημιών και ταυτόχρονα ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στο Sports management με την διπλωματική του να αφορά την ηγεσία στην προπονητική.


Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2018 στον Άγιαξ Ταύρου έχοντας αναλάβει τμήματα κ8 και κ16 και την φετινή σεζόν αποτέλεσε προπονητής ανδρικής ομάδας που συμμετέχει στις διοργανώσεις της Α.Ε.Α.Ε. με αποκορύφωμα την συμμετοχή του στον 23ο τελικό κυπέλλου, επίτευγμα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας του.

Πηγή φωτογραφίας:  NfStudioSports.gr

Παράλληλα η ακαδημία του Γ.Σ. Καισαριανής γνωστοποίησε την πραγματοποιήση δοκιμαστικών προπονήσεων, με έναρξη την Παρασκευή 17/07/2020 και ώρα 21.00 με στόχο την στελέχωση του εφηβικού (κ18) και παιδικού (κ16) τμήματος, για την περίοδο 2020-2021,

☑️ Για γεννηθέντες 2003-2006

More info :
📩 messenger (ΓΣ Καισαριανής Ακαδημία Ποδοσφαίρου)
☎️ 6975791961 , 6981385853
email: kaisarianifcacademy@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.