ΠΑΟΚ: «Τι καιρό λέτε να κάνει στην Ελβετία; Λογικά +7»

Με… τρομερή διάθεση εμφανίστηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης CAS! «Τι καιρό λέτε να κάνει στην Ελβετία; Λογικά +7», μία από τις ατάκες των «ασπρόμαυρων».
Το ζητούμενο όλο αυτό το διάστημα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ήταν να δικαστούν από ένα κανονικό δικαστήριο. Να ακουστούν τα επιχειρήματά τους και να… απλώσουν τις θέσεις τους, δίχως να εμφανίζεται μπροστά τους η εισήγηση μιας Επιτροπής που προσπάθησαν να περάσουν ετσιθελικά ως δεσμευτική. Και αυτή είναι σίγουρα, μια από τις νίκες που απολαμβάνουν στις τάξεις του Δικεφάλου!

Σήμερα, μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για την αλήθεια που έλαμψε, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν τα παρατάμε, η αλήθεια επιτέλους έλαμψε».

Με σαφώς πιο περιπαικτική διάθεση, στο viber community των οπαδών, ανέφεραν: «Σε άλλα νέα, τι καιρό λέτε να κάνει στην Ελβετία; Λογικά +7 βαθμούς».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.