Ο Γιάννης Αλαφούζος ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στη συνείδηση των Παναθηναϊκών!

Ο Βασίλης Βέργης γράφει για την μεγάλη αξία που έχει για τον κόσμο του τριφυλλιού η σημερινή κατάθεση του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Εγώ δεν είμαι δικαστής για να γνωρίζω τι θα γίνει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και ποια θα είναι η τελική ετυμηγορία της. Σοβαροί να είμαστε. Δημοσιογράφος είμαι και από την πρώτη στιγμή της εισήγησης της κ. Σπανού, τις σοβαρές παραμέτρους της οποίας εκ των πρώτων αποκάλυψα με βάση όσα εκείνη ανέφερε, ανέλυσα τα δεδομένα όπως προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Σήμερα όμως, 2 Ιουλίου 2020, στην εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, υπάρχει μία μεγάλη ΕΙΔΗΣΗ, η αξία της οποίας καταδεικνύει την τωρινή πραγματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αποδεικνύει όσα σε τούτο το site έχουμε παρουσιάσει (και ο υπογράφων, φυσικά) με ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

1. Ο Γιάννης Αλαφούζος «ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ» πλέον στον Παναθηναϊκό! Κανονικά και με το… νόμο! Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι δικαίως τον πέρασαν «πριονοκορδέλα» τα προηγούμενα χρόνια -για τα μεγάλα λάθη (τα οποία ο ίδιος παραδέχθηκε), την «διάλυση» της ομάδας Ουζουνίδη το 2017, την πρίζα που τράβηξε, το Μνημόνιο στον Παναθηναϊκό (αν και από τότε έβαλε περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ!) αλλά ΚΥΡΙΩΣ την εκεχειρία (για τους πολλούς συμπόρευση λόγω πολιτικών –λέγε με ΝΔ- σκοπιμοτήτων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού «σάλταραν» και επί χρόνια τον έχουν… που σε πονεί και που σε σφάζει.
Πριν από λίγες ώρες ο Γιάννης Αλαφούζος στην κατάθεσή του ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας, ήταν ο Αλαφούζος του 2012, 2013, 2014, 2015, 2016… Εκείνος που ως ηγέτης του Παναθηναϊκού πολεμούσε, άλλοτε σωστά για τους πολλούς, άλλοτε ακραία κατ΄άλλους, ένα «σύστημα» το οποίο θεωρούσε με επιχειρήματα ότι είχε διαλύσει το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό. Σήμερα πήγε στην Επιτροπή Δεοντολογίας και τα είπε ΞΑΝΑ έξω από τα δόντια.

Τα λεγόμενά του θα κριθούν, φυσικά, και θα αξιολογηθούν από τους Δικαστές της Δεοντολογίας. Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού όμως είναι η πρώτη φορά, έπειτα από χρόνια, όπου ο Γιάννης Αλαφούζος ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ. Ή ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ αν προτιμάτε. Ως ιδιοκτήτης, χρηματοδότης, ηγέτης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο του συλλόγου τους. Προφανώς δεν λησμονούν, αλλά αξιολογούν. Κι αυτό ίσως σηματοδοτεί πολλά για το παρόν, πιθανώς και για το μέλλον. Ιδωμεν…

2.  Εχω ξαναγράψει στο SDNA ότι ήταν ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ όσων μιλούσαν (και… έγραφαν) για «συμμαχία Μελισσανίδη-Μαρινάκη». Το αφεντικό της ΑΕΚ έριξε… αναμενόμενες ρουκέτες. Ο προσωπικός του πόλεμος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κρατάει από το 2013. Και δεν θα σταματήσει ΠΟΤΕ. Όπως δεν θα σταματήσει και η… γραφικότητα όσων πιστεύουν πως μια εφήμερη «χαλάρωση πολέμου» σημαίνει ότι τα «βρήκαν» δύο άνθρωποι που είναι επιτομή της λέξης «εχθροί»!

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.