Παίρνει πίσω άρον άρον την… ντροπολογία για τα κωλύματα παραγόντων η κυβέρνηση και αδειάζει τον Αυγενάκη!

Έκθετος ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Η κυβέρνηση αλλάζει την… ντροπολογία που ο ίδιος επιχείρησε να περάσει βράδυ σε άσχετο νομοσχέδιο.
Ο κυβερνητικός μηχανισμός θορυβήθηκε μετά τα όσα έφερε στο φως το SDNA, και αδειάζει τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την… ντροπολογία που επιχείρησε να περάσει την Παρασκευή το βράδυ, σχετικά με τα κωλύματα των παραγόντων, σύμφωνα με την οποία κατάδικοι παράγοντες θα μπορούν να διοικούν ομάδες μέχρι η καταδικαστική απόφαση εις βάρος  τους να γίνει αμετάκλητη, να έχει παρθεί από τον Άρειο Πάγο δηλαδή και όχι τελεσίδικη, όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Πλέον, όμως, θα χρειάζονται απαλλακτική απόφαση για να μπορούν ασκούν τα καθήκοντα τους.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος, ο Λευτέρης Αυγενάκης μέσω του λογαριασμού του στο twitter… «Όποιος παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα, σύμφωνα με τη διάταξη που καταθέσαμε, δεν θα μπορεί να δραστηριοποιείται αθλητικά, έως ότου εκδοθεί απαλλακτική απόφαση. Κάνουμε αυστηρότερο το κώλυμα της σχετικής διάταξης του ’99! Καθαρές κουβέντες απέναντι στην τερατώδη παραπληροφόρηση» έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος αφού τον άδειασε, η κυβέρνηση, έκανε πίσω, αλλά ζητάει και τα ρέστα, κάνοντας λόγο για «τερατώδη παραπληροφόρηση».

Πλέον δεν θα έχει νόημα το τελεσίδικο – αμετάκλητο του βουλεύματος, αφού τους κατηγορούμενους θα τους ακολουθεί το κώλυμα από το βούλευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.