Μπακογιάννης: «Θα απαντήσω με πράξεις στον Δ. Γιαννακόπουλο – Θα πάρει χαρά ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο του Παναθηναϊκού αναφορικά με το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» και στις ερωτήσεις του κόσμου προς εκείνον, κυριάρχησε το θέμα της Διπλής Ανάπλασης και της κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό. Ο Κώστας Μπακογιάννης επανέλαβε πως δεν πρόκειται να κάνει εξαγγελίες πριν «δέσει» τους τρεις βασικούς άξονες του έργου και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «Είναι ένα όνειρο πολλών – πολλών ετών. Θα περίμενε κανείς ο Δήμαρχος να βγει και να κάνει μια εξαγγελία. Αυτό είναι η λογική του πυροτεχνήματος. Εγώ, λοιπόν, έχω επιλέξει να πειθαρχήσω. Εμείς όταν βγούμε να μιλήσουμε για το γήπεδο, θα μιλήσουμε έχοντας δέσει τρία πράγματα. Πρώτον, το σχέδιο, δεύτερον τις πηγές χρηματοδότησης και τρίτον το χρονοδιάγραμμα. Θα μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα σε όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες τι θα γίνει και πότε θα γίνει. Έχουμε δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για τις ανακοινώσεις ως το τέλος του καλοκαιριού. Είναι για μένα μεγάλος ο πειρασμός να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα το κάνω».

Για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης εξήγησε ότι «Είναι ένα έργο που ξεπερνά τον Παναθηναϊκό και σας το λέω εγώ που είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Είναι ένα έργο που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πόλη».

Σε μήνυμα οπαδού του Παναθηναϊκού να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ομάδας και να ολοκληρωθεί το γήπεδο απάντησε ότι «Λίγο υπομονή. Νομίζω μπορώ να πω στον συγκεκριμένο κύριο ότι θα έχει μια χαρά στο τέλος του καλοκαιριού».

Σε ερώτηση για το αν έχει να απαντήσει κάτι στα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανέφερε ότι «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στην συνολική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό. Ο μόνος τρόπος να δείξω αυτό τον σεβασμό, όχι μόνο στην οικογένεια Γιαννακόπουλου αλλά και σε όλες τις οικογένειες των ανώνυμων Παναθηναϊκών που έχουν προσφέρει τόσα σε αυτή την ομάδα, είναι έμπρακτος. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Επιτρέψτε μου όταν γίνουν ανακοινώσεις, να είναι τέτοιες που δεν θα επιδέχονται αμφισβήτησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.