ΕΠΟ: Για 24 Ιουλίου ο τελικός Κυπέλλου, ανοιχτό για παράταση της αγωνιστικής περιόδου!

Όπως προέκυψε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ ο τελικός Κυπέλλου προορίζεται για 24 Ιουλίου –  Δεν ελήφθη τελική απόφαση για το θέμα της παράτασης της αγωνιστικής περιόδου

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το Δ.Σ. της ΕΠΟ επιβεβαιώνεται και η πληροφορία για τον τελικό του Κυπέλλου και το πιθανότερο είναι πλέον να γίνει στις 24 Ιουλίου. Όσο για το θέμα της παράτασης της αγωνιστικής περιόδου – που έθεσε με επιστολή του ο Ολυμπιακός – δεν ελήφθη τελική απόφαση και ο στόχος είναι να συζητηθεί σε επόμενο συμβούλιο και φυσικά να περιμένουν στην Ομοσπονδία το πότε θα οριστεί το Γουλβς – Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν στείλει την συγκεκριμένη επιστολή θεωρώντας πως η ΕΠΟ λειτουργεί σε βάρος του και ότι θέλει να προκαλέσει πρόβλημα. Ότι εάν βγάλει ημερομηνία να κλείσει η σεζόν πιο νωρίς αυτό θα επηρεάσει και τους Πειραιώτες συνολικά αλλά και τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν, όπως εκείνα των Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδη και Αβραάμ. Από την Ομοσπονδία πάντως τόνιζαν πως δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση και ότι θέλουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Για τα μπαράζ SL1 και SL2 η πρόβλεψη ολοκλήρωσης παραμένει η 2α Αυγούστου.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.