Εισαγγελέας για τις αφίσες της επικήρυξης: Ανοίγουν κάμερες στον Πειραιά, έρευνα για 4 αδικήματα!

Προκαταρκτική εξέταση για στοχοποίηση δημοσιογράφων διενεργεί ο αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για τις αφίσες της «μαφίας του Πειραιά»
Ο προϊστάμενος ποινικής δίωξης της Εισαγγελίας και αθλητικός Εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική για στοχοποίηση δημοσιογράφων.

Όπως αποκάλυψε η έκτακτη αθλητική εκπομπή του Open «Ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν», η ερευνά αφορά περιστατικά αφισοκόλλησης σε Πειραιά και Αθήνα, το πρωΐ της περασμένης Τετάρτης.

Στις αφίσες εμφανίζονται τα πρόσωπα τεσσάρων αθλητικών συντακτών και ενός δικηγόρου που μετείχαν σε διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή και αναγράφονται χυδαία συνθήματα.

Ο κ. Σιμιτζόγλου θα δώσει εντολή για άνοιγμα των καμερών ασφαλείας στους παρακείμενους δρόμους που έγινε η αφισοκόλληση, διερευνώντας τέσσερα αδικήματα: Υποκίνηση βίας (αρθρο 41ΣΤ του αθλητικού νόμου), απειλή (άρθρο 333 του νόμου 4619/2019), διέγερση εγκλημάτων (άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα) και παράνομη αφισοκόλληση (νομος 2946/2001).

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.