ΟΛΗ η Ευρώπη βοά: «Πρόταση υποβιβασμού του Ολυμπιακού»! (φωτο)

Τον γύρο της Ευρώπης (και όχι μόνο) κάνει πλέον το θέμα με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας που προτείνει τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού. 

Σκάνδαλο στην Ελλάδα: Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να υποβιβαστεί γράφει η ισπανική εφημερίδα AS, την ώρα που η καταλανική Sport προσθέτει: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να πέσει στην δεύτερη κατηγορία».

«Για μεγάλο σκάνδαλο στην Ελλάδα» γράφει η ρουμανική Fanatik, ενώ το θέμα φτάνει ως την Αργεντινή με το Tyc Sports να αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να υποβιβαστεί για στημένα παιχνίδια».

Η παρουσία πολλών Πορτογάλων στο ρόστερ του, αλλά και του Πέδρο Μαρτίνς κάνει τα πορτογαλικά Μέσα να ασχοληθούν εκτενώς με το θέμα: «Κοντά σε υποβιβασμό ο Ολυμπιακός, λόγω διαφθοράς», τονίζει η Ojogo, ενώ η Record εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος: «Ο Ολυμπιακός ρισκάρει έναν υποβιβασμό λόγω διαφθοράς».

Κι όσο περνάει η ώρα τα δημοσιεύματα γίνονται όλο και περισσότερα από όλο και περισσότερες χώρες, με την επικοινωνιακή ζημιά στο όνομα του Ολυμπιακού σε διεθνές επίπεδο να είναι μεγάλη από αυτή την ιστορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.