Χάκαραν την ιστοσελίδα του Αυγενάκη – Γέμισε με σήματα του Ολυμπιακού!

Θα μπορούσε να είναι και πραγματική αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι. Θύμα χάκερς έπεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης καθώς η επίσημη σελίδα του αντί για το σήμα της ΝΔ γέμισε με σήματα του Ολυμπιακού.
Απίστευτο και όμως αληθινό! Θύμα χάκερς έπεσε όπως φαίνεται τις τελευταίες ώρες ο Υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς η επίσημη σελίδα του αντί για το σήμα της ΝΔ γέμισε με σήματα του Ολυμπιακού!

Όπως σημειώσαμε χθες μέσα από το SDNA, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 3-2 εισηγήθηκε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο τρόπος που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα δείχνει την ξεκάθαρη πολιτική χροιά που έχει η συγκεκριμένη απόφαση που φέρει την σφραγίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη!

Αυτό είχε όπως φαίνεται ως αποτέλεσμα, ο Υφυπουργός να πέσει θύμα χάκερς τις τελευταίες ώρες, καθώς εάν επισκεφτεί κάποιος την ιστοσελίδα του, θα δει πως έχει γεμίσει με το σήμα των «ερυθρόλευκων»!

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.