Μπόλαρης για Μαρινάκη: «Διάθεση… Μπερλουσκονισμού από έναν υπόδικο για κακουργηματικές πράξεις!»

Για την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη πως: «Η δικαιοσύνη πρέπει να συνετίσει αυτόν τον άνθρωπο».
Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107.4:

«Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχα κάνει επισημάνσεις και είχα πει ότι η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί σε φαινόμενα ιδιότυπου Μπερλουσκονισμού. Αναφερόμενος στη σχέση του κ. Μαρινάκη με τον κ. Μητσοτάκη. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Ο Μπερλουσκόνι εξαθλίωσε ένα κράτος όπως είναι η Ιταλία. Είναι σημαντικό, να καταλάβουμε ότι τα φαινόμενα αυτά στο χώρο του αθλητισμού και της πολιτικής, πρέπει να τα απαγορεύσουμε.

Ένας άνθρωπος που είναι κουμπάρος του Πρωθυπουργού και πρόεδρος ΠΑΕ, παρεμβαίνει και αγοράζει ό,τι πωλείται στο χώρο της ενημέρωσης και βγαίνει σε μία διαδικασία που είχε διεθνή χαρακτηριστικά κι αντί να πάρει μέρος με διάθεση συνεννόησης υπέρ του ποδοσφαίρου και της δικαιοσύνης, βγαίνει και βρίζει με άθλιο τρόπο έναν άλλο πρόεδρο ΠΑΕ. Αυτός ο κύριος, είναι υπόδικος για κακουργηματικές πράξεις!

Αυτό δεν αφορά μόνο τον Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ ή τη Βόρειο Ελλάδα, αλλά αφορά τη δημοκρατία. Η δικαιοσύνη πρέπει να τον συνετίσει αυτόν τον άνθρωπο! Να βγάλει αποφάσεις για τις υποθέσεις που είναι υπόδικος και να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις μαζί του, το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Δεν κατηγορώ κανέναν. Αλλά όταν ο κουμπάρος είναι υπόδικος για ναρκωτικά και αγοράζει τα πάντα στο κομμάτι της επικοινωνίας, τότε οι πολιτικοί πρέπει να πάρουν αποστάσεις και να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Στις κρίσιμες στιγμές, πρέπει να έχουμε ενότητα και να την καλλιεργούμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης και του αθλητισμού. Φυσικά και υπάρχει ανταγωνισμός και ο καθένας θέλει να κερδίσει η ομάδα του, αλλά δεν μπορεί να το κάνει βρίζοντας κι εξοντώνοντας τους άλλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.