ΕΚΤΑΚΤΟ – Ξεκίνησε να φεύγει ο Ολυμπιακός: «Δεν ξαναπάμε στη Λίγκα αν δεν γίνουν αλλαγές στην ΚΕΔ»

Αρχή στις αποχωρήσεις έκανε ο Ολυμπιακός. Απείχε από το ΔΣ της Λίγκας και ανακοίνωσε ότι δε θα συμμετάσχει ξανά αν δεν υπάρχουν αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι οι συνεδριάσεις οδηγούνται σε συνθήκες… χωρίς πολεμική!
Τη στιγμή που οι ΠΑΕ της Superleague καλούνταν να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος μετά την αποχή των διαιτητών για τις εναντίον τους μηνύσεις, οι Πειραιώτες έκριναν ότι δεν είχαν λόγο να παραβρεθούν σε ένα τόσο κρίσιμο Δ.Σ.

Εκείνο που λέγεται στο μεγάλο Λιμάνι, είναι ότι «θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα, εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά, είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Συμπλήρωναν δε στην τοποθέτησή τους οι «ερυθρόλευκοι» πως: «όταν κάτι εξευτελίζεται σε τέτοιον βαθμό, δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά, εάν δεν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας του προβλήματος».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.