Ένα υπέροχο ΒΙΝΤΕΟ με EYXEΣ από το WATERPOLO του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ! ΔΕΙΤΕ το!

Ευχόμαστε αυτές οι άγιες μέρες των γιορτών της Χριστιανοσύνης, να γίνουν μέρες ξεκούρασης, μέρες που θα αφήσουμε τα άγχη και τη ρουτίνα, μέρες που θα συναντήσουμε και θα αγκαλιάσουμε αυτούς που αγαπάμε και μας λείπουν, ακόμα και αν μένουν δίπλα μας.

Ευχόμαστε το νέο έτος, να φέρει αυτό που μας στέρησαν τα προηγούμενα, να είναι το 2020 ένα πιο δίκαιο έτος, ένας χρόνος με ατομικές, οικογενειακές επιτυχίες, με περισσότερες στιγμές ευτυχίας και κυρίως ελπίζουμε να φυτρώσουν περισσότερα δένδρα ανθρωπιάς, να ανθίσουν περισσότερα χαμόγελα και να ξαναβρούμε όλοι το παιδί μέσα μας.

Αυτές τις μέρες αξίζει να σκεφτούμε λίγο παραπάνω αυτούς που δεν είναι κοντά μας και τους έχουμε ανάγκη, όπως ο φίλος μας, Γιάννης Γκιτσάκης, που ακόμα δίνει τη μάχη του.

Η διοικούσα επιτροπή υδατοσφαίρισης του ιστορικού Ηλυσιακού.

Υ.Γ. Όλοι στο χώρο πλέον γνωρίζουν ότι η επιμέλεια αυτών των καλλιτεχνικών οπτικοακουστικών μηνυμάτων, είναι του φίλου Γιάννη Φέγγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.