Αποφασισμένοι για άμεση αποχή οι διαιτητές λόγω Ευαγγέλου!

Μέτρα εδώ και τώρα είναι αποφασισμένοι να πάρουν οι Έλληνες διαιτητές μετά την επίθεση στον Ευαγγέλου, συζητώντας το ενδεχόμενο για άμεση αποχή, από τη 17η αγωνιστική!
Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Άγγελος Ευαγγέλου, διαιτητής VAR στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός έγινε στόχος αγνώστων, οι οποίοι πέταξαν κροτίδα στο σπίτι όπου διαμένει, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι Έλληνες διαιτητές συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν άμεσα την αποχή που έχουν προκηρύξει, όχι δηλαδή για τη 18η αγωνιστική, αλλά από τη 17η, την πρώτη του νέου έτους, όπου είναι προγραμματισμένο μεταξύ άλλων και το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (και το Άρης-ΠΑΟΚ).

Αυτή τη στιγμή το θέμα είναι ακόμη υπό συζήτηση κι οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, αλλά οι πιθανότητες να υλοποιηθεί είναι αυξημένες, καθώς πλέον οι διαιτητές εμφανίζονται απηυδισμένοι και θέλουν να αντιδράσουν άμεσα, ώστε παράλληλα να δείξουν και την έμπρακτη στήριξή τους στον συνάδελφό τους.

Να σημειώσουμε ότι προηγουμένως είχε υπάρξει ψηφοφορία ανάμεσα στους διαιτητές για την προοπτική της επ’ αόριστον αποχής, εφόσον δεν αποσυρθούν οι μηνύσεις εναντίον τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν 76/76 «ναι»!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.