Οριστικό: χωρίς φιλάθλους το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός! Απορρίφθηκε η έφεση των «ερυθρόλευκων» για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ!

Στο κενό έπεσε η έφεση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα υποδεχθεί, οριστικά, χωρίς φιλάθλους τον Παναθηναϊκό, την 17η αγωνιστική αλλά και την ΑΕΛ, την 15η.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διατήρησε την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και μείωσε από 61.500 ευρώ σε 56.500 το πρόστιμο που της επιβλήθηκε. Η μείωση του προστίμου αφορά το άναμμα των πυρσών στις εξέδρες.

Η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. απόφαση 265/2019 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, κατά το κεφάλαιο που αφορά την υπό στοιχείο β πειθαρχική παράβαση (άναμμα πυρσών, καπνογόνων και κροτίδων καθ΄ υποτροπή άρθρου 15 παρ. 2 α), β), ε) του Πειθ.Κωδ. της ΕΠΟ) ως προς το ύψος της επιβληθείσας σε βάρος της εκκαλούσας χρηματικής ποινής. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.