Σκηνές… άγριας Δύσης στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ 2! Το ξύλο βγήκε από το ποδόσφαιρο!

Σκηνές… άγριας Δύσης στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ 2 με τις ομάδες να ψηφίζουν αναβολή και το αποτέλεσμα να ανατρέπεται με συνέπεια οι παράγοντες να πιαστούν στα χέρια.
Για το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ 2 στην οποία και επρόκειτο να αποφασιστεί το εάν θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα το προσεχές σαββατοκύριακο. Οι ομάδες ψήφισαν 6-5 υπέρ του να ματαιωθεί η πρώτη σέντρα της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το «ψαλίδι» στα τηλεοπτικά από την πλευρά της ΕΡΤ.

Εφόσον αυτό συνέβαινε όλα θα «τινάζονταν στον αέρα» και κανείς δεν θα μπορούσε να ξέρει το πότε θα αρχίσει τελικώς η Σούπερ Λιγκ 2. Παρ΄ όλα αυτά, η ψήφος του προέδρου, Λεωνίδα Λεουτσάκου αλλά και εκείνη της ΕΠΟ μέσω Λεωνίδα Θωμαΐδη, ανέτρεψαν τα δεδομένα και τελικώς αποφασίστηκε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά.

Η διαφορά ωστόσο, σε σχέση με άλλες ανάλογες περιστάσεις είναι πως η ΕΠΟ συνηθίζεται να παίρνει ουδέτερη θέση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από κάποιες ομάδες με τον πρόεδρο της ΑΕ Καραϊσκάκης, Οδυσσέα Δράκο, να εκφράζεται έντονα και να λέει μεταξύ άλλων «παίζετε με τα λεφτά που βάζουμε στο ποδόσφαιρο». Λόγο στο λόγο, μάλιστα, πιάστηκαν στα χέρια και η κατάσταση ξέφυγε. Συμπέρασμα; Το ξύλο βγήκε από το ποδόσφαιρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.