ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Φέρνει ξένο στόπερ άμεσα στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός!

Το «τριφύλλι» κινείται για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και το SDNA γράφει για μια μυστική άφιξη στα ιδιαίτερα διαμερίσματα των «πρασίνων».

Η ενίσχυση στα μετόπισθεν αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους «πράσινους» κι ενώ οδεύουμε προς το φινάλε του καλοκαιρινού παζαριού.

Η απόκτηση ενός ικανού στόπερ ο οποίος θα΄χει την ικανότητα να…καθαρίζει φάσεις τόσο χαμηλά, όσο και στον αέρα και συγχρόνως να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω είναι το (μεταγραφικό) ζητούμενο για τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα.

Μάλιστα αν έχει την δυνατότητα να παίζει με την ίδια ευχέρεια κι ως κόφτης, τότε ακόμα καλύτερα, δεδομένου πως δεν περισσεύουν χρήματα για δύο ξεχωριστές προσθήκες στο ρόστερ.

Και για να περάσουμε στο…ζουμί του ρεπορτάζ, κατά μία πληροφορία του SDNA, ξένος στόπερ ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους «πράσινους» το τελευταίο διάστημα αναμένεται (κάτω από απόλυτη μυστικότητα) ακόμα και την Τετάρτη (28/8) στην Αθήνα για τις τελικές και κατ΄ιδίαν συζητήσεις σχετικά με την προοπτική της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Μην ξεχνάμε πως στο «τριφύλλι» συνηθίζουν και έχουν αποδείξει πως διαθέτουν τον τρόπο να φέρνουν παίκτες (για ξενάγηση και συζητήσεις) στην Αθήνα κάτω απ΄την…μύτη όλων.

Μένει να φανεί στην προκειμένη περίπτωση, κατά πόσον η συγκεκριμένη πληροφορία περί άφιξης ξένου κεντρικού αμυντικού την Τετάρτη (28/8) στην Αθήνα θα επιβεβαιωθεί ή όχι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.