Πιτίνο: «Βασικό μου μέλημα η υγεία του εγγονού μου, ελπίζω να επιστρέψω σε έξι μήνες»

Ο Ρικ Πιτίνο τόνισε ξανά πως το πρόβλημα υγείας του εγγονού του ήταν η αιτία της επιστροφής στις ΗΠΑ και εξέφρασε την ελπίδα του να γυρίσει στους πάγκους εντός των επόμενων έξι μηνών.
Ο Ρικ Πιτίνο παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο CBS, η οποία θα βγει στον «αέρα» στις 23 Αυγούστου. Μέχρι τότε, το δίκτυο δημοσίευσε ένα εξάλεπτο κλιπ της συζήτησης, το οποίο ξεκινά με το πρόβλημα υγείας του εγγονού του, το οποίο και αποτέλεσε την αιτία της αποχώρησής του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

«Έχω έναν εγγονό με μορφή επιληψίας. Μόνο 300 άνθρωποι στον κόσμο ζουν με αυτό. Θέλω να περάσω τους επόμενους έξι μήνες βοηθώντας τον γιο μου και την γυναίκα του ώστε να ψάξουμε απαντήσεις μέσω των καλύτερων γενετιστών και γιατρών. Δεν ξέρουμε τι γίνεται, είναι κάτι πολύ σπάνιο. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω όλες τις επαφές για να βρούμε έναν γιατρό που θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Αυτό είναι το βασικό μου μέλημα. Σε έξι μήνες, ελπίζουμε όλα να είναι καλύτερα και να επιστρέψω στους πάγκους», ανέφερε ο 66χρονος προπονητής, προτού αναφερθεί στο μεγάλο σκάνδαλο που τον απομάκρυνε από το Louisville και το NCAA:

«Δούλεψα εκεί για 17 χρόνια και μία μέρα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι το FBI ασχολείται με εμάς και με κάλεσαν να παραιτηθώ. Είπα αμέσως ότι δεν είχα καμία ανάμειξη και πως δεν γνώριζα τίποτα. Ξέρουν πως είμαι αθώος. Πιστεύω πως με απέλυσαν για άλλους λόγους, απλά βρήκαν μία αφορμή. Αν ήξερα τι γινόταν τόσο καιρό, θα το σταματούσα άμεσα, σε δέκα δευτερόλεπτα. Δεν θα γινόταν τίποτα άλλο».

Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε, ο Πιτίνο ήταν ξεκάθαρος: «100%. Αγάπησα το Πανεπιστήμιο και τους ανθρώπους του».

Δείτε εδώ το βίντεο με το εξάλεπτο teaser της μεγάλης συνέντευξης του Ρικ Πιτίνο:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.