Ηλυσιακός: Τιμά τη μνήμη του Άρη Γκλιάτη με το 4ο επίσημο τουρνουά

Γιορτή της υδατοσφαίρισης και του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Ο Ηλυσιακός Αθλητικός Όμιλος, ύστερα από 2 χρόνια αναγκαστικής απραξίας και καραντίνας,  πραγματοποιεί το 4ο  επίσημο τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργανώνει στην μνήμη του αδικοχαμένου μεγάλου ανθρώπου, φίλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού, των παιδιών  και παράγοντα του συλλόγου Άρη Γκλιάτη που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η διοργάνωση αφορά ομάδες ΠΑΙΔΩΝ, με αθλητές γεννημένους το 2007 και αργότερα και θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις του ανακαινισμένου Ιλίσιου και έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα!

Πως θα διεξαχθεί το τουρνουά

Το τουρνουά είναι εγκεκριμένο από την ΚΟΕ και γίνεται με την αιγίδα του ΝΠΔΔ του δήμου Ζωγράφου. Θα περιλαμβάνει 6 ομάδες παίδων σε σύνολο 11 αγώνων. Στην πρώτη του φάση θα υπάρχουν δύο όμιλοι των τριών ομάδων.

Η κάθε ομάδα από τον κάθε όμιλο θα παίξει δύο αγώνες κατάταξης. Σύνολο αγώνων A Φάσης έξι (6), δύο την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου και τέσσερις το Σάββατο 20 Νοεμβρίου .Στη Β φάση, θα παίξει ο πρώτος του πρώτου ομίλου της Α φάσης με τον δεύτερου του δευτέρου και αντίστροφα . Οι δύο τρίτοι θα παίξουν αγώνα κατάταξης για την πέμπτη και έκτη θέση. Σύνολο αγώνων Β Φάσης τρείς (3) την Κυριακή το πρωί στις 21 Nοεμβρίου .

Στη Γ φάση το απόγευμα της  Κυριακής 21 Nοεμβρίου, θα έχουμε μικρό και μεγάλο τελικό με εφέ ήχου και καπνού, στη συνέχεια θα γίνουν βραβεύσεις, απονομή κυπέλων – μεταλλίων . στις νικήτριες ομάδες και στους διακριθέντες  αθλητές, από  τοπικούς παράγοντες αλλά και από διεθνείς πολίστες παγκόσμιου κύρους. Τότε θα βραβευτούν και οι νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής που έγινε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και συγκέντρωσε 1750 ζωγραφιές από 26 διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επισημαίνεται ότι το τουρνουά είναι επίσημο και θα τηρηθούν οι κανονισμοί της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, και φυσικά θα τηρηθεί το αγωνιστικό πρωτόκολλο για την πανδημία όπως αυτό αναγράφεται στη σελίδα της ΓΓΑ/αθλητισμός & covid 19, που απαιτεί και πιστοποιητικά εμβολιασμού – νόσησης ή rapid test για όσους αθλητές δεν είναι εμβολιασμένοι

Οι άνθρωποι του Ηλυσιακού σημειώνουν προς κάθε ενδιαφερόμενο πως το τουρνουά έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα, όπως και ο εκλιπών, για αυτό παρακαλούμε τους συμμετέχοντες και τους γονείς να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά, είδη καθαριότητας για ευπαθείς οικογένειες του δήμου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.